Toelichting op deze site
Hieronder volgt een korte uitleg over wat u nu precies op deze website kunt verwachten en onder welke knop het zich bevind.
Historie Alfa90
Spreekt voor zich. Hier vind u alle informatie over het ontstaan van de Alfa90. Hoe zijn (haar) link is met de Alfetta, de Alfa 6, 75 en 164 bijvoorbeeld, maar ook hoe de designer Bertone middels schetsen tot het ontwerp kwam.
Modellen
Hiertoe moet nog wat studie worden verricht, want enkele modellen waren niet in Nederland te koop, maar wel in Italië. De meeste informatie komt rechtstreeks uit de folders.
Paparazzi
Knipsels, artikelen uit de bladen betreffende de Alfa90. Zo heb ik reeds een duitstalige vergelijkendetest tussen een 2.5 QO en nog 4 of 5 vergelijkbare auto's waaronder een Ford Sierra XR4i. Ook waren er destijds stukken in het Klaverblaadje geschreven, maar dergelijke dingen zouden problemen kunnen opleveren met Copyright's, dus dat moet nog verder worden uitgezocht.
Evenementen
Hier zijn diverse evenementen geplaatst waar er 90's gespot werden. Zowel VARLN en SCARB-ritten, maar ook andere evenementen op Assen en Zandvoort.
Onderhoud
Een punt wat natuurlijk niet kán en mág ontbreken. Zo kunt u hier al uw prachtige verhalen kwijt over de diverse klussen die uw 90 heeft mogen(moeten) ondergaan. Dit is ook een prima plaats voor reportages over de getunede 90's in uw bezit. Er zijn meerdere 3.0, 3.1 en 3.5, maar waarschijnlijk ook 3.0 24v modellen in nederland , dus ieder heeft zo zijn verhaal en waar beter dit te vertellen/in beeld te brengen als op de Alfa90-site?
Ingezonden
Heeft u nog leuke wetenswaardigheden, knipsels of foto's betreffende de Alfa90 of andere dingen waarvan u zegt 'dat vinden ze vast leuk om te zien/lezen' .. schroom niet en stuur het op. Het zal dan onder deze noemer op de site verschijnen.
Waarschijnlijk zal er in de toekomst nog een kop bij komen, genaamd 'Vraag & aanbod'
  • Heeft u nog vragen/opmerkingen of suggesties? Stuurt u mij gerust een E-mail.
  • Heeft u voor de genoemde punten nog interesante informatie of verhalen, aarzel niet en 'klim in de pen'.
  • Ontbreekt er een belangrijk punt? Vertel het mij en ik zal het opnemen in de site.
  • Heeft u nog mooie foto's? Stuur ze mij (per E-mail of per post) en ik zet ze voor u online (graag minimaal 800x600 pixels)


Ciao !!

Klaas W. Wester
info@alfa90.nl