Ingezonden
Rust roest

Alex van Vulpen (RA90-36) was wat aan het snuffelen door zijn vakantiefoto's en kwam daar nog een tweetal gave foto's tegen. Helaas waren de Alfa's op deze foto's helaas niet meer zo gaaf. Alex, bedankt voor je foto's!

Ze zijn gemaakt in het zuiden van Frankrijk , het terrein waar ze stonden was verlaten en er stonden er zo'n stuk of negen. Geen mens te bekennen en in de 90 ook helaas geen koffertje,de auto was op zich in redelijke conditie en stond ook al 12 jaar stil (aan de hand van het verzekeringsbewijs te zien)

groeten Alex

90 abarth

Bart-Jan ondekte tijdens een avondje surfen een foto van een schitterende Abarth ... maar er was nog iets! Kijk maar eens goed!

Bart-Jan, bedankt voor je oplettend oog!
90 in het leer gestoken

Een oplettende vriend van Dick v.d. Harst (RA90-7) kreeg te horen dat er in Itali weer een hele puike 90 te koop werd aangeboden. Het betreft een [b]2.0i V6 Aria Conditionata[/b] .. en ook nog n met lederen interier! Over smaak valt niet te twisten, dus ik zou willen zeggen ... oordeel zelf maar op de volgende pagina!
Voorwielaangedreven 90?

Van Michel Dekker (RA90-10) ontvingen we een hele serie foto's van twee hele unieke Alfa90's, namelijk met voorwielaandrijving! Wij als TransAxle-fanaten waren meteen nieuwsgierig, u ook? Op de volgende pagina zal u alles duidelijk worden ...

Michel, bedankt voor je bijdrage!
Sprintje?

Harry Overakker kwam met een hele leuke foto aanzetten, die van www.alfasei.net afkomstig bleek te zijn. Op deze foto zien we hoe een onbekende zilvergrijze Alfa90 het opneemt tegen een zilvergrijze Alfa6 op het circuit van Assen. Waarschijnlijk is deze foto genomen tijdens Viva Italia, maar dat is niet bekend. Ook de eigenaar van deze Alfa90 is onbekend ...

Weet u van wie deze Alfa90 is, of ze nog rijdt en tijdens welk evenement dit was? Graag zouden we dan deze informatie van u vernemen. U kunt uw reactie sturen aan 90@alfaclub.nl

Harry, bedankt voor je bijdrage!

Update: we weten inmiddels dat deze 90 niet meer bestaat en we weten ook wie de dader is
Progetto K

Van Arthur de Groot kwam mij ter ore dat de modelauto-fabrikant Progetto K tegenwoordig ook modelletjes levert van de Alfa Romeo 90.

Progetto K heeft een onnoemelijk aantal Alfa Romeo's in haar modellenreeks en ieder model in vele uiteenlopende uitvoeringen. Niet alle modellen zijn evengoed gelukt, maar sommigen zijn om door een ringetje te halen. Helaas is de Alfa90 n van de minder gelukte modellen, maar dat moet ieder maar voor zichzelf bepalen. Op de volgende pagina vind u reeds 4 verschillende uitvoeringen en er schijnen nog een aantal in ontwikkeling te zijn. We wachten gespannen af!
Kanariegeel

Van Dick v.d. Harst (RA90-7) kwam een E-mail met een link naar een duitse website. Op deze site werd/wordt een zr bijzondere Alfa90 aangeboden: Kanariegeel.

Op de volgende pagina staan een aantal foto's van deze speciale Alfa90.
Ronde lampen??


In een andere E-mail kwam Dick v.d. Harst (RA90-7) met een foto van een Alfa90 met ... dubbele ronde koplampen !!
Een zeer merkwaardig gezicht en in Nederland nooit uitgebracht. De foto schijnt in Spanje genomen te zijn. Misschien dat iemand ons vertellen kan of dat daar ooit wel als optie geleverd werd? Het ziet er namelijk behoorlijk origineel uit: het zou zo uit de fabriek gekomen kunnen zijn ...
Klik op de foto voor een vergroting.

Dick, wederom bedankt voor je bijdrage!
Overgelopen 90-rijders??


Je zou bijna denken dat enkele Alfisti overgelopen waren en de andere Alfisti en sportieve rijders wilden dwarszitten .. niets is minder waar! De grote baas van de Carabinieri moet een groot liefhebber zijn geweest van Alfa Romeo, want van vrijwel ieder type zijn wel Carabinieri-uitvoeringen gemaakt (o.a. Giullia, Alfetta, 75 en 155) en dus k van de Alfa90. Natuurlijk zal het meegespeeld hebben dat het een Italiaans merk is, maargoed .. dan had men ook voor FIAT kunnen kiezen. Gelukkig voor ons had men een betere smaak ...
Getrouwd met de Alfa90

Van Peter Heijnen kwam een E-mail met daarin deze grappige foto. In 1990 heeft zijn donkerblauwe 2.0 Motronic dienst mogen doen als zijn trouwauto.

Op de volgende pagina het relaas.